RAVIOLI Z MIĘSEM ALLA CAPRESE Z SOSEM MAŚLANO-CYTRYNOWYM

RAVIOLI Z MIĘSEM ALLA CAPRESE Z SOSEM MAŚLANO-CYTRYNOWYM

RAVIOLI Z MIĘSEM ALLA CAPRESE Z SOSEM MAŚLANO-CYTRYNOWYM

Przepis na : obiad

Ravioli to niewielkie pierożki nadziane serem, mięsem lub warzywami. Jest to jedno z dań charakterystyczne dla kuchni z Capri. Najczęściej serwuje się ravioli z sosem maślano-cytrynowym, ale można również podać je z prostym sosem pomidorowym lub usmażyć na oleju z masłem jak świetna przekąska. Od firmy Arc Pol Czaniec , która jest producentem makaronów otrzymałam zadanie aby przygotować kilka potraw makaronowych. Jak piszą na stronie: "Oferujemy konsumentom makarony łączące jakość i innowacyjność, będące n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Autor

Aneta Gwiner

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ravioli, makaron, makarony, mięso, sosy, cytryna, obiad, sos pomidorowy, przekąski, ciasto, spaghetti, tortellini, przekąska, kolacja, szybki obiad, obiad na szybko, dania z makaronem, szybkie ciasto, proste ciasto, sos spaghetti, ciasto cytrynowe, szybkie przekąski, szybka kolacja

Inne przepisy z Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.