Przepis na : obiad
Wyszło rewelacyjne, zniknęło bardzo szybko. Goście zachwyceni. Polecam Suszone grzyby zalać wrzącą wodą i zostawić na godzinę. Następnie wyjąć i bardzo drobno posiekać. Wody nie wylewać, Pieczarki umyć osuszyć i pokroić bardzo drobno. Na patelni rozgrzać odrobinę oleju i obsmażyć pieczarki. Doprawić solą i pieprzem. Na koniec jak już woda z grzybów odparuje dodać suszone grzyby. Chwilkę jeszcze wszystko razem smażyć. Ja po usmażeniu delikatnie zmiksowałam, tak też Wam radzę. Grzyby muszą być dobrze doprawion... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl