Przepis na : kolacja
Polecam to danie, podawać z ugotowanymi ziemniakami lub pure ziemniaczanym. Przygotowanie klopsów – do mięsa mielonego dodać drobno posiekaną cebulę, jajko, majeranek, vegetę, słodką paprykę i bułkę tartą. Dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem. Uformować duże klopsy, w środek każdego włożyć jedną pieczarkę. Marchewki obrać i pokroić w plasterki, rozrzucić na dnie żaroodpornego naczynia. Na marchewkach rozłożyć klopsy. Dodać pozostałe pieczarki. Drugą połówkę dużej cebuli pokroić w piór... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl