Przepis na : obiad
Przepis na pieczone pałki z kurczaka w marynacie i glazurze miodowej, które możesz upiec zarówno w naczyniu żaroodpornym, w piekarniku na blasze lub w rękawie. Pieczone podudzia z kurczaka, to idealny przepis na szybki i prosty obiad lub imprezową przekąskę na ciepło. Z zewnątrz świetnie przypieczone i pachnące, wewnątrz soczyste i doskonale doprawione! Wystarczy w prosty sposób zamarynujesz kawałki kurczaka, a następnie upieczesz sposobem, który najbardziej lubisz! W czasie, gdy pałki się pieką, Ty możesz sk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.