Przepis na : obiad
Przepis na proste danie z piekarnika, czyli aromatyczny bakłażan faszerowany mięsem mielonym. Do farszu dodaliśmy oprócz mięsa cebulę, miąższ z wydrążonego bakłażana oraz paprykę. Pod koniec zapiekania bakłażan posypaliśmy startą mozzarellą, która stworzyła piękną pierzynkę. Jeżeli zastanawiasz się, co zrobić z bakłażana na obiad? To być może ten przepis jest właśnie dla Ciebie! Bakłażan faszerowany z piekarnika pojawia się na naszych stołach w wersji z mięsem lub jako danie wegetariańskie. W jednej i drug... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.