Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Powoli przygotowuję się kulinarnie do Świąt Bożego Narodzenia. Na Wigilię mam już zrobione śledzie w oleju, będę robić też rybę po grecku. Szukałam też czegoś, co już teraz mogłabym przygotować i trafiłam na przepis na rybę w zalewie, jest to dokładnie ryba po japońsku . Składniki - około 50 dag filetów z morszczuka - 1/2 słoika ogórków konserwowych - 1/3 słoika papryki konserwowej w paski - 1 cebula zalewa: - 1 1/3 szklanki wody - 1/4 szklanki oleju rzepakowego - 4 łyżki octu spirytusowego - 3 łyki ketchupu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia co dnia

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

miragamiraga

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, ogórki, słoik, ciasto, przepisy na święta, papryka, mielone, boże narodzenie, ryby w zalewie, ogórki konserwowe, śledź, ryba w ciescie, ryba po grecku, sledzie w oleju, ryby smażone, ryby na święta, ryba w occie, śledź w zalewie, śledź w occie, śledź w cieście, ciasto na boże narodzenie, jajka na święta, ciasto na zimno

Inne przepisy z Kuchnia co dnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.