Zrazy wołowe – roladki wołowe
Zrazy wołowe – roladki wołowe
Przepis na : obiad
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Zrazy wołowe – roladki wołowe Pyszne tradycyjne śląskie zrazy wołowe, czyli potrawa która idealnie sprawdzi się jako niedzielny czy też proszony obiad. Prosto, bardzo smacznie i treściwie, praktycznie zawsze wychodzi, idealne z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty naprawdę polecam. Zrazy wołowe: Składniki 750g wołowiny pieczeniowej (rostbef, zrazowa, krzyżowa) 200g boczku wędzonego, surowego 2 ogórki kiszone 1 papryka czerwona 3 ząbki czos... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Księga-Smaku
Autor
baqster
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zrazy, kluski, roladki, ogórki, grzyby, boczek, surówka, kapustą, wołowina, racuchy, obiad, kotlety, kapusta kiszona
Inne przepisy z Księga-Smaku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję