Bekon burger truflowy z jajkiem przepiórczym
Bekon burger truflowy z jajkiem przepiórczym
500 g mięsa wołowego z karczku lub łopatki QMP, 100 g parzonego boczku, sól, olej, 4 maślane brioche lub bułki do burgerów, 4 jajka przepiórcze, 120 g startego sera bursztyn, 4 łyżki majonezu, 4 liście sałaty karbowanej, kilka kropel oliwy truflowej W maszynce do mięsa zemleć mięso. Dodać pokrojony w drobną kostkę b oczek. Przyprawić solą i pieprzem. Uformować burgery. Mięso smażyć na oleju na rozgrzanej patelni. Stopień wysmażenia zależy od naszych upodobań. Zalecam stopień średnio wysmażony (... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wołowina, mięso, jajko, zupa pomidorowa, majonez, sałata, ser, salsa, sosy, puree, bułki, boczek, szpinak, karczek, puree ziemniaczane, chleb, sałatka, sałatki, dania mięsne, przekąski, bułki maślane, salatka ziemniaczana, sos ziołowy, stek wołowy, sos pomidorowy, szybkie sałatki, szybka sałatka, sos mięsny, sos do sałaty, salatka z jajkiem
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz