
Przepis na : śniadanie
WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 5 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2-4 Składniki: 4 j ajka, czubata łyżka majonezu, płaska łyżka śmietany, łyżeczka musztardy, 2 łyżki startego sera żółtego, pieprz, sól, 2 łyżki posiekanej rzeżuchy, łyżka posiekanego szczypiorku, łyżka posiekanego k operku. Przygotowanie: Jajka gotuję n a twardo. Ostrożnie wyjmuję żółtka, ucieram je na gładko wraz ze śmietaną, musztardą, majonezem i serem żółtym. Do masy dodaję p... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...