
Przepis na : śniadanie
WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 8 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-6 Składniki: 20 dag tar tego sera żółtego, 5 jajek ugotowanych na twardo, 2-3 łyżki majonezu, pęczek rzodkiewki, 1/2 pęczka szczypiorku, sól, pieprz. Przygotowanie: Jajka miksuję na g ładko z serem żółtym i majonezem. Rzodkiewkę oraz szczypiorek drobno, siekam dodaję do masy. Całość dokładnie mieszam, d oprawiam do smaku solą oraz pieprzem. czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...