Przepis na : kolacja
Print Duszone warstwowo warzywa po gruzińsku Recipe by Aleksandra Course: Danie główne, Przystawka, Na imprezę, Danie jednogarnkowe Cuisine: Gruzińska Difficulty: średni Porcje 8 porcji Czas przygotowania 30 minutes Czas gotowania 1 hour 10 minutes To gruzińskie danie można potraktować zarówno jako danie główne lub jako przystawkę podczas przyjęcia z wieloma przystawkami a’la “supra”. Składniki 3 papryki (czerwone lub różnokolorowe) 1-2 malutkie papryczki chili 30 gramów posiekanej świeże... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...