Sycące, pikantne curry z dynią, ciecierzycą i szpinakiem
Sycące, pikantne curry z dynią, ciecierzycą i szpinakiem
Przepis na : obiad
Print Sycące, pikantne curry z dynią, ciecierzycą i szpinakiem Recipe by Aleksandra Course: Danie główne, Jednogarnkowe, Kuchnie świata Cuisine: inspirowane kuchnią indyjską Difficulty: średnie Porcje 6 porcji Czas przygotowania 40 minutes Składniki 1 kg dyni (po obraniu) 2 średnie cebule 2 ząbki czosnku 2 łyżki stołowe pasty curry 1 litr bulionu warzywnego 1/2 łyżeczki cynamonu szczypta kardamonu 1/2 łyżeczki kurkumy 2 puszki ciecierzycy 400 ml passaty pomidorowej lub puszka pomidorów 1/3 puszki mleczka koko... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Heca w kuchni
Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
Heca w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szpinak, dynia, pasta, obiad, danie jednogarnkowe, kolacja
Inne przepisy z Heca w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję