Jedno z najprostszych, a równocześnie najlepszych ciast jakie robiłam! Deser w zdrowej wersji, bez białego cukru i białej mąki. Połączenie delikatnego spodu, masła orzechowego i kokosowo-bananowego kremu. Tarta przygotowana jest na prostym, kruchym spodzie z mąki pełnoziarnistej. Upieczony bez dodatku masła i bez cukru. Przy drobnej modyfikacji i zamianie mąki orkiszowej na gryczaną można przygotować tartę także w wersji bezglutenowej! Tarta w całości przegotowana jest bez dodatku białego cukru. Jedyną słodyc... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...