Makaron to rzadkość w mojej kuchni, a jak już się pojawia, to podany w niecodzienny sposób. Po ostatnich kulinarnych wyczynach, został mi kawałek limonki, którą chciałam wykorzystać do zrobienia sosu. Jako że, był to ekstremalny eksperyment,porcja, która powstała była jednoosobowa. Ku mojemu zaskoczeniu połączenie soku z limonki oraz oleju sezamowego było trafną mieszanką smaków- choć muszę przyznać, że dominowała kwaskowata nuta cytrusa. Dlatego też, uważam, że jest to danie dla odważnych. Zaryzykujesz? SKŁA... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...