Placki z serków homogenizowanych

Placki z serków homogenizowanych

Przepis na : obiad

Pyszne, delikatne i puszyste – takie właśnie są placki z serków homogenizowanych. Wprost rozpływają się w ustach, a ich zrobienie zajmuje dosłownie kilka chwil. Do przygotowania placków z serków Danio potrzeba jedynie czterech składników, które z pewnością znajdziesz w swoim domu. Nie potrzebujemy nawet miksera, wystarczy nam miska i łyżka. Placki z serków homogenizowanych to absolutny hit na weekendowe śniadanie! Takie placuszki rewelacyjnie smakują oprószone cukrem pudrem, a także z ulubioną konfiturą ...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Prezesem

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.