Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna  to idealny pomysł na na śniadanie, jako dodatek na kanapki! Obowiązkowo ze  świeżymi bułeczkami , pycha! Moja pasta składa się z jajek, szczypiorku, majonezu oraz odrobiny chrzanu – smakuje wyśmienicie! Polecam (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na pastę jajeczną: 4 jajka rozmiar M 2 łyżki majonezu dobrej jakości 1 łyżeczka chrzanu (u mnie ze słoiczka) 2 łyżki posiekanego szczypiorku sól, świeżo zmielony pieprz (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przyg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj z Prezesem

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.