Pasta twarogowa z makrelą

Pasta twarogowa z makrelą

Pasta twarogowa z makrelą

Pasta twarogowa z makrelą...Kremowa, aromatyczna.O wyraźnym smaku wędzonej makreli.Na bazie twarogu półtłustego.Z dodatkiem majonezu i koperku.Dosmaczona koncentratem pomidorowym.Pyszna do kanapek, krakersów czy innych przekąsek.Polecam! Składniki:1 średnia makrela (waga około 250 g);250 g twarogu półtłustego;3 łyżki majonezu;2 łyżki drobno pokrojonego koperku;1 łyżeczka koncentratu pomidorowego;Sól;Pieprz. Sposób przygotowania:Makrelę oczyścić z ości i skóry.Makrelę i twaróg rozgnieść widelcem lub zblen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gospodyni Miejska

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Autor

Gospodyni Miejska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, makrela, majonez, koperek, zupa pomidorowa, twaróg, makrela wędzona, ryby, ryba, przekąska, kanapka, ogórki kiszone, przystawki, słoik, kanapki, greckie, ogórki, przekąski, pasta na chleb, pasta kanapkowa, owoce morza, chleb, ogórki konserwowe, ryba po grecku

Inne przepisy z Gospodyni Miejska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.