Paprykowa pasta drobiowa

Paprykowa pasta drobiowa

Paprykowa pasta drobiowa

Paprykowa pasta drobiowaKremowa, mocno paprykowa, posypana szczypiorkiem.Idealna do chleba, krakersów czy innych przekąsek.A co istotne - pozwala wykorzystać resztki mięsa z rosołu.Polecam!Składniki:200 g mięsa z rosołu (waga po obraniu, bez skór i kości);1 jajo;1 mała cebula;1/4 średniej, czerwonej papryki;2 czubate łyżki majonezu;1/3 pęczka szczypiorku;1/2 łyżeczki słodkiej papryki;1/4 łyżeczki ostrej papryki;Sól;Pieprz.Sposób przygotowania:Wystudzone mięso z rosołu oczyścić ze skór i kości i odmważyć potrzeb... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Gospodyni Miejska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Gospodyni Miejska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, drobiowe, papryka, rosół, mięso, majonez, jajko, jogurt, kurczak, słodkie, pasta kanapkowa, chleb, pasta kurczak, pasta z kurczaka, piersi, pierś, greckie, przekąski, przystawki, przekąska, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, pasta na chleb, kurczak wędzony , kurczak z papryką , sposoby na jajko, potrawy z kurczaka, kurczak majonez, ostry kurczak

Inne przepisy z Gospodyni Miejska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.