Paprykowa pasta drobiowaKremowa, mocno paprykowa, posypana szczypiorkiem.Idealna do chleba, krakersów czy innych przekąsek.A co istotne - pozwala wykorzystać resztki mięsa z rosołu.Polecam!Składniki:200 g mięsa z rosołu (waga po obraniu, bez skór i kości);1 jajo;1 mała cebula;1/4 średniej, czerwonej papryki;2 czubate łyżki majonezu;1/3 pęczka szczypiorku;1/2 łyżeczki słodkiej papryki;1/4 łyżeczki ostrej papryki;Sól;Pieprz.Sposób przygotowania:Wystudzone mięso z rosołu oczyścić ze skór i kości i odmważyć potrzeb... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...