Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Opis Pasta z tuńczyka: Pasta z tuńczyka to idealna propozycja na ciekawe kanapki. To także dobry pomysł na wprowadzenie do diety większej ilości ryb. Dzięki niej śniadanie do pracy czy szkoły lub kanapki na kolację będą bardziej zróżnicowane. Tuńczyk to niskokaloryczna ryba, która zawiera dużo pełnowartościowego białka, jednak ze względu na zawartość metylortęci nie powinno się jej spożywać w nadmiarze. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do wytrawnych naleśników i oczywiście jako smarowidło do chleba. Przepis ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.