Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Opis Pasta jajeczna : Pasta jajeczna jest to pasta wykonana z jajek, która idealnie sprawdzi się jako dodatek na kanapki. Jest to klasyczny dodatek do śniadań i przekąsek. Podstawowym składnikiem są oczywiście jajka. Jednak w połączeniu z kilkoma podstawowymi składnikami staje się doskonałą i pyszną pastą na kanapki. Jajka wystarczy tylko ugotować i następnie je rozgnieść lub utrzeć. Możemy je doprawić jak lubimy. Podstawowymi przyprawami są oczywiście sól i pieprz. Ale to nie jedyne składniki, które podkręcą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.