Cydr zimowy bezalkoholowy

Cydr zimowy bezalkoholowy

Cydr zimowy bezalkoholowy Do garnka wlać sok jabłkowy i pomarańczowy. Pomarańczę pokroić na plastry, obkroić skórkę razem z białą częścią (ponieważ biała część dałaby goryczkę) i włożyć do garnka. Jabłko przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne, pokroić na ćwiartki bądź ósemki i włożyć do garnka. Na koniec dodać miód, anyż, goździki, cynamon w kawałkach i cynamon mielony. Garnek postawić na delikatnym ogniu i podgrzewać do momentu, aż cydr będzie gorący (nie gotować). Trzymać na minimalnym ogniu jeszcze p...

Czytaj dalej na blogu ememe kitchen

Warto przeczytać

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.