Ryba pod porową kołderką

Ryba pod porową kołderką

Ryba pod porową kołderką

Przepis na filet z ryby zapiekany z porem i śmietaną. Pyszne urozmaicenie bezmięsnego obiadu. Składniki: 2-3 filety ulubionej ryby biała część pora 180 ml śmietany 18% 100 g sera suszona lub świeża posiekana natka pietruszki 3 łyżeczki soku z cytryny sól, pieprz Przygotowanie Rybę dzielimy na porcje, oprószamy solą, pieprzem i skrapiamy sokiem z cytryny. Następnie układamy ją w naczyniu żaroodpornym. Pora kroimy w półplasterki i podsmażamy na oleju lub maśle. Odstawiamy do przestudzenia (zostawiam go na papiero... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu e-PrzepisyKulinarne

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.