
Przepis na : obiad
Kurczak z brzoskwiniami z szybkowaru To jest przepyszne danie, które praktycznie samo się robi. Wrzucamy składniki do szybkowaru, włączamy i czekamy na efekt. Ja robiłam je z piersi kurczaka wyciągniętych z zamrażalnika – bez rozmrażania wrzuciłam do szybkowaru. Potem przyprawy i brzoskwinie i włączamy. Można też użyć innych porcji kurczaka: udek czy podudzi z kością lub bez. Jeśli używacie świeżego kurczaka zmniejszamy czas gotowania. Brzoskwinie mogą być świeże lub ze słoika lub z puszki, ale te lepsze b... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...