Kruszonka z margaryny – jak zrobić Dzisiaj podstawowy, prosty przepis na to jak wykonać kruszonkę . Tym razem jednak jest to kruszonka z margaryny a nie z masła. Świetnie więc sprawdzi się w dietach eliminacyjnych oraz wegańskich. Kruszonka wychodzi naprawdę smaczna i można ją stosować jako dodatek do ciast, drożdżówek czy też jako warstwę wierzchnią na owoce do zapiekania. Można też upiec ją na papierze do pieczenia a potem zimną zsypać do słoika i mieć gotową posypkę do deserów. Polecam. Po więcej inspirac... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...