składniki: 1000 ml bulionu 100 g papryki czerwonej 150 g pomidorów 30 g cebuli 1 serek topiony kremowy 20 g kaszy jaglanej 200 ml śmietany sól, pieprz wykonanie: Kaszę mielimy. Wszystkie pozostałe składniki, oprócz bulionu miksujemy blenderem. Przekładamy do bulionu dodajemy zmieloną kaszę i gotujemy ok. 20 min. Mieszamy od czasu do czasu. Następnie wszystko razem miksujemy, doprawiamy. Możemy podać z wcześniej ugotowanym ryżem lub kaszą jaglaną. czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...