Długośmy się do tech szparagów przekonywali, oj długo. A bo to zielone takie, a jak zielone, to wiadomo, przesadnie zdrowe musi. Albo też bo modne takie się wzięło zrobiło, szparagi wpaździerzać, bo tak se hto wymyślił i tera te wszystkie mianstowe jedzo na potęgie, bo trza i wypada. A my – wiadomo- za modo spencjalnie nie przepadamy, trochie bo buntownicze natury nasze takie, ale najbardziej dlatego, że my ze wsi i się nie znamy… A, no i poza tem wszystkiem, to niewyględne te szparagi wcale a wcale. Nu, sa... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej..."Kaszaneczka i wódeczka, ogóreczków beczka"