Tort z musem i ganache czekoladowym (biszkopt genueński) - warsztaty z Twardym Szparagiem
Tort z musem i ganache czekoladowym (biszkopt genueński) - warsztaty z Twardym Szparagiem
https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Niedawno miałam okazję uczestniczyć w warsztatach, którego tematem przewodnim było pieczenie idealnego tortu. Odbyły się one w Studiu Kulinarnym Atuty , a prowadził je sam Walentyn Pankiewicz , znany jako "Twardy Szparag" (finalista "Polskiego Turnieju Wypieków", uczestnik I edycji "MasterChefa", absolwent Akademii Kurta Schellera). Relację zdam w osobnym poście (było suuuper), tak samo jak zdradzę Wam kilka trików, które w prosty sposób ułatwia... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekolada, biszkopt, tort, torty, ciasto, krem, mus, krem czekoladowy, ciastka kremówki, szparagi, syrop, ciasta z masa, gorąca czekolada, biszkopt idealny, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto owocowe, szybkie ciasto, ciasto z musem czekoladowym, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, proste ciasto, szybki tort bez pieczenia , szybkie ciasto bez pieczenia, proste i szybkie ciasto
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz