Jabłka pod cynamonową kruszonką z orzechami włoskimi

Jabłka pod cynamonową kruszonką z orzechami włoskimi

Jabłka pod cynamonową kruszonką z orzechami włoskimi

Przepis na : deser

Jabłka pod cynamonową kruszonką z orzechami włoskimi to przepyszny deser, lub jak to woli - ciasto. Aromat cynamonu i orzechy sprawiają, że tak przyrządzonym jabłkom nie sposób się oprzeć.    Jabłkowe crumble idealnie smakuje na ciepło, szczególnie z kulką lodów waniliowych, bitą śmietaną czy po prostu bez dodatków.  Po ostygnięciu też szybko znika. To doskonałe rozwiązanie dla osób, które mają problemy z pieczeniem ciast, ponieważ zawsze się udaje. Polecam! (3-4 porcje) 3 jabłka (o wadze ok... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta na pamięć i koncentrację

Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.

Czytaj dalej...

Które orzechy są najzdrowsze?

Małe zestawienie orzechów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.