Ten przepis to doskonały pomysł na niemarnowanie jedzenia, ale też super sprawdzi się wtedy gdy zrobiliśmy po prostu za dużo bigosu :) Powstaje zupełnie nowa ciekawa potrawa wigilijna! Składniki (na 10 szt.): 300 ml. mleka 150 g. mąki pszennej 1/4 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki cukru 1 jajko 2 łyżki oleju około 20 łyżek bigosu 100 g. sera typu parmezan 5 łyżek bułki tartej 5 łyżek sezamu Oraz 2 jajka do panierowania olej do smażenia Do mleka dodaj mąkę, sól, cukier, jajko i 2 łyżki oleju. Zmiksuj całość i odst... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...