Krówkowy miodownik

Krówkowy miodownik

Krówkowy miodownik

Ciasto absolutnie doskonałe :) W internecie można je znaleźć również pod nazwą Marlenka. Składa się z kilku miodowych blatów, przełożonych kremem na bazie masy krówkowej. To jedno z tych ciast, które wymaga cierpliwości i wyrzeczeń, bo jeśli tylko uda nam się nie zjeść całego ciasta w ciągu pierwszych dwóch dni, poznamy jego wyjątkowy smak ;) A to wszystko dlatego, że miodowe blaty na początku są twarde, jednak dzięki masie krówkowej po kilku dniach robią się cudownie miękkie i tworzą idealną całość z karme... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu DefinicjaSmaku

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

DefinicjaSmakuDefinicjaSmaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, orzechy, budyń, krem, pieczenie, kajmak, groszek, szybkie ciasto, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto na boże narodzenie, wielkanoc, boże narodzenie, krówka, orzechy włoskie, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto z orzechami, ciasto krówka, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, masło orzechowe, krem czekoladowy

Inne przepisy z DefinicjaSmaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.