Obręcz do warstwowego krojenia biszkoptu – test

Obręcz do warstwowego krojenia biszkoptu – test

Obręcz do warstwowego krojenia biszkoptu – test

Ja zawsze miałam problem z równym krojeniem biszkoptu.   Czasami biszkopt przekrawałam długim ostrym nożem a niekiedy nitką, ale spód miałam przeważnie cieńszy niż resztę. A Wy jakie jeszcze macie inne sprawdzone sposoby? Jednak kiedy  ostatnio w ramach współpracy ze sklepem internetowym redcoon.pl zostałam poproszona o wybranie kolejnego sprzętu do testów, jednym z produktów była to obręcz do warstwowego krojenia biszkoptu. Bez zastanowienia wybrałam właśnie ten produkt, który dodatkowo ma na wyposażeni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.