Jajka z majonezem i łososiem to kolejna propozycja na tegoroczną Wielkanoc. Ten przepis na jajka jest idealny na święta wielkanocne, oraz na inne okazje. Bo Polacy uwielbiają jajka z majonezem. Jajka z majonezem , to klasyka kuchni polskiej, najprostszy sposób podania jajek ugotowanych na twardo. Jajka z łososiem i majonezem robi się w zasadzie jak zwykłe jajka z majonezem , tylko dodatek wędzonego łososia powodują, że zwykłe jajka robią się niezwykłe. To prosty przepis na jajka z majonezem i łososiem. Jeśl... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci