20 przepisów na jajka faszerowane . Jajka faszerowane, kto ich nie lubi? Jajka faszerowane to potrawa, która w różnych konfiguracjach pojawia się na polskim wielkanocnym stole . Kiedyś ta prosta i szybka przekąska była przygotowywana na święta i na różne uroczystości w swej najprostszej postaci: Jajka z majonezem , to klasyka kuchni polskiej, najprostszy sposób podania jajek ugotowanych na twardo. Obecnie każdy prześciga się z wymyślaniem farszu i przeróżnych dodatków do jajek, co związane jest z dostępnością r... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci