20 przepisów na jajka faszerowane . Jajka faszerowane, kto ich nie lubi? Jajka faszerowane to potrawa, która w różnych konfiguracjach pojawia się na polskim wielkanocnym stole . Kiedyś ta prosta i szybka przekąska była przygotowywana na święta i na różne uroczystości w swej najprostszej postaci: Jajka z majonezem , to klasyka kuchni polskiej, najprostszy sposób podania jajek ugotowanych na twardo. Obecnie każdy prześciga się z wymyślaniem farszu i przeróżnych dodatków do jajek, co związane jest z dostępnością r... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci