Przepis podstawowy. Idealne do maczania w herbacie lub posmarowane kremem czekoladowym. Same też idealne. Testowane wśród wygłodniałego grona studenckiego... Zatwierdzone, przyklepane więc lądują na blogu. Niesamowicie delikatne, lekko korzenne i bardzo chrupiące. Składniki na 60 sztuk: 370 g mąki orkiszowej (u mnie typ 750) 100 g masła 100 g erytrolu (najlepiej "cukier puder" z erytrolu) 2 jajka Szczypta soli 2 kopiaste łyżki przyprawy piernikowej 1 łyżeczka cynamonu ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...