Babka piernikowa 🎄rozpływająca się w ustach. U mnie polana dodatkowo czekoladą. Intrygująca swoim wyglądem... ❤️ I bardzo prosta do zrobienia! WSKAZÓWKI: Wszystkie składniki MUSZĄ być w temperaturze pokojowej. Zamiast kefiru możesz użyć maślanki. Użyj przyprawę do piernika bez cukru i mąki. Przestudzoną babkę można polać polewą czekoladową (60 g czekolady, 5 łyżek mleka i 1 łyżeczka masła). Składniki: 320 g mąki pszennej lub orkiszowej typ ok. 750 3/4 szkl. ksylitolu/erytrolu/cukru (u mnie pół na pół erytrol i cukier)... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...