RISOTTO A LA BOEUF STROGANOFF

RISOTTO A LA BOEUF STROGANOFF

RISOTTO A LA BOEUF STROGANOFF

Przepis na : obiad

Nie miałam pomysłu. 🤔 Miałam kawałek polędwicy wołowej, podgrzybki (rozmrożone) i nie chciało mi się obierać ziemniaków.  Więc poszłam na łatwiznę :) Pyszną łatwiznę 😋 Wyszło danie totalnie fusion i na pewno warte zanotowania. Do risotto upiekłam papryczki. To też banalnie proste danie, które robię jako dodatek albo tapasik. Przepis jest taki: naczynie żaroodporne + papryczki + gruba sól + chlust oliwy + 30 minut + 180 stopni + termoobieg 👌🏻👌🏻👌🏻 Finito.  Składniki dla 2-3 osób (około i „na oko” 👁) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cytryna&Co.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.