Przepis na : śniadanie
O przygotowaniu takiej zupy myślałam już od dawna, jednak jakoś nigdy się nie składało. Po świętach zostało jednak trochę warzyw, w tym wielki kawałek selera, postanowiłam więc ugotować tę zupę. duży korzeń selera średnia cebula kawałek świeżego imbiru duży ząbek czosnku tymianek 500ml bulionu warzywnego 1 duża dojrzała gruszka sól, pieprz olej z chili Drobno posiekaną cebulę, czosnek i imbir przesmażyć na oleju, ja użyłam oleju z chili, ponieważ chciałam dodać tej zupie nieco pikanterii. G...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...