To te jagodzianki – kremowe, jagodowe, doskonałe!

To te jagodzianki – kremowe, jagodowe, doskonałe!

To te jagodzianki – kremowe, jagodowe, doskonałe!

Znowu wracamy do jagód. Trudno się dziwić, to przecież smak lata w najpyszniejszym wydaniu. Dziś mam dla Was wyjątkowy przepis na jagodzianki z kremem waniliowym . Ale uwaga, to nie są zwykłe jagodzianki! To puszyste, mięciutkie bułeczki, które dosłownie pękają od nadzienia z soczystych jagód i aksamitnego kremu. Dla mnie idealna jagodzianka to taka, w której nie żałuje się owoców, a ciasto jest delikatne i jednocześnie dobrze wypieczone. Te dwa elementy to moim zdaniem gwarancja wypieku, do którego chce się ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.