Przepis na : obiad
Składniki: 300 g serka topionego kremowego (3 opakowania po 100 g) 500 g świeżego szpinaku 1/2 kostki sera feta - Favita 7 ząbków czosnku 200 ml śmietany 18% 3 cebule 1 cebula dymka 1/2 natki pietruszki 6 plasterków sera gouda 2 kostki rosołowe Knorr drobiowe 1 płaska łyżka wegety 1 płaska łyżeczka curry 2 łyżki suszonej bazylii 1 łyżka masła sól i pieprz do smaku chleb na grzanki i przyprawy (czosnek, bazylia i chilli) Przygotowanie: Garnek i głęboka patelnia. Do garnka wlewamy 2 l... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!