Przepis na : obiad
Pierwszy raz jadłam i robiłam leczo. Nie miałam w tej dziedzinie zbytniego doświadczenia, ale dopytałam mamę jak ona zawsze robi swoją wersję i bazowałam na jej radach. Chociaż szczerze mówiąc była to również spora improwizacja, bo wrzuciłam do garnka jeszcze kilka innych warzyw zalegających w lodówce :) Ale żeby otrzymać (prawie...) tradycyjne leczo, potrzeba też 'wkładki'. W mojej wersji oczywiście bezmięsnej :) Użyłam wędzonych wege kiełbasek od Polsoji , sprawdziły się doskonale! Efekt końcowy i smak lecza by... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...