Pasta z groszku konserwowego
Pasta z groszku konserwowego
Przepis na : śniadanie
Pasta z groszku konserwowego, z dodatkiem fety, czosnku i odrobiny parmezanu. Doskonale nadaje się na kanapki, a jeśli dodamy odrobinę więcej śmietany może spełniać rolę dipu do warzyw. 1 puszka groszku konserwowego (400 g) 1 ząbek czosnku 2 czubate łyżki sera typu feta 2 łyżeczki tartego parmezanu szczypta soli szczypta pieprzu 1 mała cebula szczypta suszonego chilli 2 łyżeczki śmietany 22% Czosnek i cebulę pokroić na drobniejsze kawałki. Groszek odlać z zalewy. Wszystkie składniki pasty umieścić w malakserze ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bullio
Autor
Bullio
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasty, pasta, feta, ser feta, tarta, kanapki, dipy, śniadania, pasztet
Inne przepisy z Bullio
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję