Sos tatarski z jajkiem

Sos tatarski z jajkiem

Sos tatarski z jajkiem

Sos tatarski z jajkiem Gęsty i aromatyczny sos tatarski jest rewelacyjnym dodatkiem do zimnych mięs, wędlin, jajek czy kanapek. Najlepiej przygotować go co najmniej na kilka godzin przed podaniem, aby wszystkie smaki zdążyły się przegryźć.     Składniki: 2 jajka 4-5 ogórków korniszonów lub kiszonych 40g grzybków z octu 2 łyżki posiekanej natki pietruszki 1 łyżka soku z cytryny 2 łyżki majonezu 1 łyżka śmietany lub gęstego jogurtu naturalnego 1 łyżeczka musztardy sól, pieprz, cukier      ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ogórki, sosy, grzyby, mięso, kanapki, ciasto, sałatka, przystawki, sałatki, przekąski, danie jednogarnkowe, przekąska, sałatki wielkanocne, salatka z jajkiem, boże narodzenie, wielkanoc, ogórki kiszone, sałatka imprezowa, sałatka z majonezem

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.