Pomysły na przerobienie poświątecznego jedzenia Zazwyczaj po świętach zostają nam w lodówce mięsa wędliny, sery, sosy i warzywa, na które już nie możemy patrzeć 😉 Macie swoje sposoby na ich przetworzenie? U mnie w tym czasie najczęściej na obiad lub kolację powstaje zapiekanka, pizza, gulasz, zupa albo faszerowane naleśniki, do przygotowania których używam wszystkich „resztek” zalegających w lodówce. W dzisiejszym wpisie zebrałam dla Was siedem przepisów, dzięki którym możecie zagospodarować pozo... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...