Ciasto Malinka Kremowe, delikatne i wprost rozpływające się w ustach. Niedawno robiłam to ciasto w wersji jagodowej, bardzo nam smakowało i postanowiłam je powtórzyć, tym razem zmieniając owoce dla urozmaicenia. Coś pysznego, polecam spróbować! Składniki: *na blaszkę o wymiarach 25x20cm Spód ciasta: ok 200g ciastek zbożowych 1 łyżka kakao 80g masła Masa serowa: 650g mielonego twarogu (może być z wiaderka) 16g cukru waniliowego – 1 opakowanie 300g białej czekolady 150g schłodzonej śmietanki36% Mus i żelka... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...