Ciasto czarno-białe Kruche miodowe blaty przełożone pysznym kremem i uwieńczone delikatną polewą. Rewelacyjne ciacho, które sprawdzi się na każdą okazję. Dodatkowym atutem tego ciasta jest, to że z każdym kolejnym dniem jest jeszcze smaczniejsze. Polecam! Składniki: *na foremkę o wymiarach 32x20cm Kruche ciasto: 700g mąki 1 czubata łyżeczka sody oczyszczonej 3 jajka 300g masła 6 łyżek miodu 3 łyżki mleka 3/4 szklanki cukru szczypta soli Krem śmietankowy: 250g serka mascarpone 500ml śmietanki kremówk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...