
Przepis na : kolacja
Pasztet z fasoli z dodatkiem żurawiny i orzechów włoskich jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Smaczny na co dzień i od święta. Każdy poradzi sobie z jego przygotowaniem. Idealny dla entuzjastów bezmięsnych wypieków :). Moim wegańskim gościom bardzo zasmakował. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 3 puszki białej fasoli konserwowej 1200 gram 1 gruszka 2 cebule 2 ząbki czosnku 1/4 szklanki oleju 1 czubata łyżeczka suszonego majeranku 1 łyżka sosu sojowego sól i pieprz do sma... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...