
Przepis na : obiad
Lato to najlepszy czas na uzupełnienie naszych zimowych zapasów. Obecnie rozpoczyna się dobry okres na zamarynowanie papryki. Papryka według tego przepisu jest przygotowywana w moim domu od lat. Idealnie nadaje się do każdego obiadu oraz jako dodatek do kolacji. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: około 3 kg papryki 7 szklanek wody 1 szklanka octu 4 łyżki cukru 2 łyżki soli olej ziele angielskie ziarna czarnego pieprzu gorczyca (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowan... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...