
Przepis na : kolacja
Pieczarki w serowej panierce to banalnie prosty pomysł na pyszną i chrupiącą przystawkę. Wyśmienicie smakują podane z domowym sosem czosnkowym lub ulubionym ketchupem. Smaczna przystawka która umili niejedno spotkanie rodzinne lub imprezę :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 500 gram pieczarek 4 jajka ok 70 gram sera żółtego w kawałku 3 płaskie łyżki mąki pszennej sól, pieprz, oregano, słodka papryka bułka tarta olej rzepakowy do smażenia (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przy... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...