Pieczone figi z octem balsamicznym
Pieczone figi z octem balsamicznym
Przepis na : deser
Żałuję, że figi nie rosną w naszym kraju. Kupowałabym je najchętniej. Są tak delikatne, że kiedy biorę je w dłoń uważam, żeby się im nic nie stało. Pieczone smakują na słodko i słono. Doskonałe z serem kozim i twarogiem. Wczoraj zachwyciłam się polskim twarogiem z ekologicznego mleka. Rwałam go palcami. Kremowy. Pyszny. Już myślę o nim. 5 fig ocet kremowy balsamiczny cukier trzcinowy kromki wiejskiego chleba ser kozi lub twarogowy miód akacjowy orzechy włoskie posiekane uprażone na suchej patelni ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AZgotuj!
Autor
AZgotuj
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
figa, ser, orzechy, chleb, twaróg, orzechy włoskie, śniadania, śniadanie, desery, deser, przekąski
Inne przepisy z AZgotuj!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję