Aromatyczny bulion grzybowy z grzybowymi uszkami
Aromatyczny bulion grzybowy z grzybowymi uszkami
Klarowny, delikatny mocno grzybowy bulion z uszkami. Do ciasta dodałam proszek z grzybów. Jak je zrobić przeczytajcie poniżej. Bulion: 2 garście suszonych podgrzybków lub prawdziwków 2 marchewki 2 pietruszki spory kawałek pora pół selera cebula sól i pieprz do smaku liść laurowy ziele angielskie (kilka) pietruszka olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia Grzyby umyć włożyć go garnka, wlać 1 litr wody i gotować 20 minut. Cebulę przekroić na pół i przypalić na patelni. Warzywa obrać, pokroić włożyć do... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AZgotuj!
Warto przeczytać

Najlepsze przepisy na Święta
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Autor
AZgotuj
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, ciasto, mielone, seler, mięso, zupa, boże narodzenie, zupa grzybowa, szybkie ciasto, zupa z selera, mięso mielone, uszka z mięsem
Inne przepisy z AZgotuj!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję